Vanhat joulupallot ikkunaan

Vanhoista ja osin jo hajonneistakin joulupalloista ja monta vuotta vanhoista led-valoista sai pienellä vaivalla ikkunaan soman joulukoristeen.


Joulupallovaloihin tarvittiin pallojen ja valojen lisäksi pätkä rautalankaa, kuumaliimaa ja kukkakorista talteen ottamani kultanauha. Rautalanka oli tuhannella mutkalla, mutta kaverini paukutteli sen suurinpiirtein kuosiinsa vasaralla. Seuraavaksi liimasin pallojen irronneet kannat kuumaliimalla paikoilleen, ja pujottelin pallot rautalankaan. 


Kun pallot olivat paikoillaan, väänsi kaverini rautalangan päät yhteen. Siinä vaiheessa muutama pallo irtosi kannastaan ja lähti omille teilleen, mutta ne oli helppo liimata takaisin paikoilleen. Joku mokoma irtosi vielä siinäkin vaiheessa, kun pujottelin kultanauhaa löysästi rautalangan ympärille. Olisikin kannattanut vahvistaa jo alunperin kaikkien pallojen liimaukset, 


Ledit pujottelin kevyesti pallojen sekaan, kun pallot jo roikkuivat verhotangossa. Koristeen vieressä kimmeltävät cd-levyistä aiemmin tekemäni valosiepparit. 

Valosieppareita näissä linkeissäJoulupallovalot on yhtä helppo purkaa kuin kasata, jos haluan ripustaa pallot vaikkapa kuuseen. 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lankojen värjäys koukuttaa

Jäähyväiset

Horsmapusikosta lankoja värjäämään