Hyvä idea, huono toteutus - puhelimen suojakuorten tuunaus

Leila oli päällystänyt puhelimensa suojakuoret mustalla sametilla ja koristellut ne lasihelmillä ja kultapunoksilla. Siitäpä sain idean koristella oman puhelimeni kulahtaneet suojakuoret. Ne vähän epäonnistuivat. Tai oikeastaan ne menivät aika pieleen. Kuumaliima tursusi minne sattui ja lisäksi kultapunokset jäivät pököttämään. Sitten vielä liimasin kamelin taustapuolelle siten, että magneetti ei mene kunnolla kiinni. Kameli on onneksi helppo siirtää sivummalle, koska sen koivet jäivät vahingossa heilumaan.

Hyvä tuunausyritys kuitenkin, ja kunhan uusi innostus iskee, päällystän kuoret uudelleen. Ehkä. 


Purin vanhan, kaapissa lyhentyneen vyön, ja kaivelin sekalaisten nauhojen varastoani. 


Vyökankaan liimaus onnistui kohtalaisesti, mutta muu osa hommasta ei sitten sujunutkaan. Ihan kuin olisin ensimmäistä kertaa liimannut liimapistoolilla. Reunustin reunat ja saumakohdat kultaisilla ja kultavihreillä nauhanpätkillä ja punoksilla. 

Liima ei nyt käyttäytynyt yhtään toivomallani tavalla. Vika käyttäjässä, ei liimassa.
Seuraavan viritelmän aionkin tehdä kangasliimalla, jota on helpompi levittää kapeisiin nauhoihin kuin paksua kuumaliimaa.


Loppusilaukseksi leikkasin trikoopaidasta kamelit, ja liimasin niitä ympäri kuoria. Olkoon tekele nyt tuollaisena aikansa. Kauempaa katsottuna lopputulos on ihan siedettävä, mutta lähikuvia ei oikein viitsi esitellä. 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa