Tukkaan sinistä ja violettia

Telkkarissa oli ammoin englantilainen sarja, jota seurasin innolla. Muistaneeko kukaan enää sarjaa Näkemiin vaan muru, joka kertoi englantilaisten siirtotyöläisten edesottamuksista Saksassa.

Sarjan yhdellä sankarilla, joka on kuvassa vasemmalla, oli kirkkaansinisiä tupsuja tukassa. Mieleni teki laittaa omaan tukkaan samanlaisia, mutta en vaan koskaan saanut niitä aikaiseksi. Silloin tällöin ajatus sininistä läiskistä kuontalon seassa on juolahtanut mieleen, ja nyt minulla sekä pitkä sininen tupsu että kaksi violettia. Eikä haaveiden toteutumiseen mennytkään kuin kolmekymmentäviisi vuotta tai jotain sinnepäin. 

Oikeanpuoleinen mies muuten on pääosassa sarjassa Lewis, ja sitä ennen hän näytteli komisario Morsen alaista. Suosikkiohjelmiani ovat molemmat.

Näkemiin vaan muru - kausi 1

Leila oli värjännyt minulle lisäkkeitä, jotka saa oman tukan sekaan klipseillä. Tykkään niistä kovin! 


On kerrassaan hyvä systeemi, että oma tukka saa olla ennallaan mutta siihen saa halutessaan raitoja hiuksia rasittamatta. 

Tupsujen kiinnittäminen ei vielä oikein suju, joten pitää harjoitella lisää. Kuva ei anna oikeutta väreille. Sininen on melkeinpä sähkönsininen ja violetit ovat miedompia. 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla