Vaateostoksilla Kontissa

Suomen Punaisen Ristin Kontit ovat nykyisin suosikkikauppojani. Niissä on usein hyvää tavaraa, ja raha menee hyvään tarkoitukseen. Lisäksi tavarat ovat hyvin ja siististi esillä.

Tällä kerralla kaupassa oli vaateosastolla puolen hinnan päivä, ja ostoksiin meni yhteensä 8,75 €. Ensimmäisenä silmiin pisti intialainen kellanoranssi tunika. 


Uumoilinkin, että tunika on minulle yläosasta ja kainaloista turhan kaponen mutta silti sen kahdella eurolla ostin. Kangas näytti niin kivalta ja raikkaalta. Sovittaminen ei olisi vaikuttanut ostopäätökseen. 


 Jos kukaan perheen hoikemmasta väestöstä ei sitä halua, siitä voi ommella vaikkapa tyynyn, kassin tai pienen verhon. Keltainen kausi kun yhä vaan jatkuu. 


Kahden ja puolen euron mekko tai tunika näyttää kuvassa vähän omituiselta, mutta se on nätimpi päällä. Näin talvella sen alle voi laittaa pitkähihaisen puseron. Hieman kimmeltävä kangas on kiva.


Tunika joutuu tuunaukseen omituisen kaulakoristelun takia. En ole varma, ratkonko myös helman jatkopalan pois. Tunikan ollessa päällä, sen jatko-osaa ei tosin erota. Vaate näyttäisi olevan jonkun kotiompelijan tekemä. 


Kukkahuppari miellytti silmää kankaan takia. Takki on vähän nafti, ja tarjoankin sitä ensin toisten käyttöön. Kyllä se nyt ehkä omassakin käytössä menee, mutta luovutan sen mielelläni eteenpäin. En ole aikaisemmin oikein tykännyt itselläni huppareista enkä collegepaidoista, mutta myönnän niiden käyttömukavuuden. 


Takin vetskarissa on näin kiva vetorenksu. Hupparin hinta oli peräti 2,25 €.


Hupsuin ostos oli normaalihintainen, 2 € maksanut pussukka. Höyhenillä koristeltu, ketjuhihnainen laukku sai minut jostain syystä hyvälle tuulelle. En tosin tiedä, että käytänkö sitä koskaan. Jos en käytä, niin jakoon vaan. 

Kontin jälkeen kävimme ostoksilla Elävässä kaupassa, jossa myös myydään tavaraa hyvällä tarkoituksella. Ostokset laitan näytille toisena päivänä.


Aiempia kirppuostoksia löytyy tunnisteella kirput.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa