Lokerikko korteille tai muille tärkeille papereille

Äitimuori kävi Taina-siskoni kanssa kirpputorilla, mistä sain tuliaiseksi tuunattavan lokerikon. Se oli rumanvihreä ja sitä koristi ruma lintu. 

Tähän piti tulla kuva lokerikosta ennen tuunausta, mutta en muistanut ottaa sitä. Joudutte siis kuvittelemaan miltä rumanvihreä lokerikko rumine lintuineen näyttää.

Kaivelin linnun irti puukolla, ja maalasin lokerikon siniseksi. Sen entinen pinta oli tasainen, joten en viitsinyt sitä hioa. Maalia piti sutia kaksi kerrosta ennen kuin synkkä vihreä peittyi kokonaan. Kesällä ostamaani mustikansinistä maalia on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä, joten ei hätää. Kolmella litralla saa sudittua aika monta tavaraa. 

Tässä syy, miksi alunperin maalia ostin: Mustikansininen kirjahylly vanhoista laudoista

Niin paljon kuin lokerikon uudesta väristä tykkäänkin, halusin siihen jotain lisää. Päädyin liimaamaan siihen keltaisia pitsikukkasia, jotka olin ratkonut jostain. Ehkä ne olivat osa pöytäliinaa. Erikeeperille oli taas käyttöä. Olen viime aikoina ollut erikeeperin suurkuluttaja. 



Kun liimaus oli kuivunut, sivelin lokerikon kimalle-decoupagelakalla. Välillä tulee kimallekausia, ja lakalla saa mieluisan loppusilauksen monelle tekeleelle.


Enää piti ruuvata kiinni takaa puoliksi irronnut ripustussyteemi. 
Toistaiseksi lokerikko saa olla karttahuoneen seinällä. Siinä säilyvät vaikkapa tuunaustarvikkeiksi päätyneet kirjat tai postikortit. 

Hyllyjä ja kaappeja löytyy lisää tunnisteella hyllyt.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla