Kirppishankintoja

Sen jälkeen kun kesällä tein kirpputoriprojektin (Operaatio ylimääräisistä tavaroista luopuminen ja Kirpputoritulokset), olen raahannut kirpusta kamaa kotiin maltillisesti. Joskus vain on eteen tullut jotain tarpeellista tai vastustamatonta.

Kierrätyskeskuksen alennusmyynnissä odotti ostajaa tämä suloinen päivänkakkarakangas. Hinta ennen 4 €, nyt puoleen hintaan. Pakkohan se oli ostaa. Miksikö. Siksi kun päivänkakkarat ovat ihania, vaikka ne haisevatkin pahalle. Anni-mummilleni piti aina kesäisin kerätä kimppu kakkaroita. Jo se yksistään olisi ollut hyvä perustelu ostokselle. 
Kangas on puuvillaa, ja siitä riittäisi vaikka kesämekoksi. En vielä 
tiedä, tuleeko siitä mekko vai verhot vai pöytäliina vai mitä. 






Saman kierriksen sekalaisessa hyllyssä oli näin somia puuesineitä. Lipastosta ehdin jo ennen kuvausta nyhtää pois vetimet, joista yksi oli valmiiksi kadonnut. Kunhan tuunaan lipaston, laitan siitä uuden kuvan. 
Kuviollinen esine on ... en tiedä. Kyllä sille käyttötarkoitus varmaan löytyy. Hinta taisi olla yhteensä 1,50 €.






Toisessa kierrätyskeskuksessa kaupattiin kirjoja hintaan nolla euroa. Osa kirjoista pääsi kirjahyllyyn asti, ja tässä kasassa on hyvää askartelumateriaalia.




Kirjastossa myytiin kirjoja euron per kassi. Kuvassa on vain viidesosa kassillisesta. Eivät tosiaan olleet kirjat hinnankirossa. Tuskin jaksoin kassillisen kantaa autoon. Seuraavana päivänä kävin ostamassa vielä toisen satsin, pääasiassa lastenkirjoja. 




Näistä kirpputoriostoksista Missu saa vaatteita. Paidasta jo ompelin Missulle nutun, mutta sitä pitää kai vielä vähän retusoida. Missu tuli kiukkuiseksi kun sen sille puin. 
Vaatteet maksoivat aika paljon, peräti 3 €.



Lisää kirppuostoksia löytyy hakusanalla kirput.




Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla