Missusta heijastinmalli

Heijastinkankaisesta kassista riittää vielä moneen heijastimeen. Nyt näpertelin Missu-heijastimen ja vähän kolhon sydänheijastimen. Missu on kissaheijastinta sirompi, mutta nimesin heijastimen kuitenkin sen mukaan. 


Ensin piirsin kissan paperille, ja jäljensin sen ääriviivat heijastinkankaan nurjalle puolelle. 


Liimasin kissan kankaan nurjalle puolelle, ja niin heijastimesta tuli kaksipuoleinen. Silmät ja kuonon leikkasin kimaltavasta paperista. Paperissa on jotain vahviketta, muovia luulen, joten sen pitäisi kestää myös kostumista. 


Missu ei ollut kovin kiinnostunut nimikkoheijastimestaan. Vasta kun liimankatku oli haihtunut, se tuli torkkumaan ompelukoneen päälle. 


Sydänheijastimen pohjana on korurasian pehmuste. Sydämen paraatipuoli oli kankainen ja nurja puoli superlonpintainen. 


Vahvistin sydäntä hieman silittämälle sen ympärille palan muovipussia, käytettyä kuinkas muuten. Sydämen yläreunassa oli kaksi viiltoa ketjujen pujottamista varten, joista superlon olisi helposti lähtenyt repeämään. 

Muovipussin silitys meni ensin pieleen, koska rauta oli liian kuumalla. Sain ainoastaan aikaan reiän pussiin. Leivinpaperi raudan ja muovin välissä onneksi esti muovin tarttumisen rautaan. Kun rauta jäähtyi himpun verran yli ykkösen, silittäminen alkoi onnistua. 


Liimasin kassikangasta vaaleampaa heijastinnauhaa sydämen reunoihin. Koska nauha on jäykähköä, se ei asettunut nätisti paikoilleen. Ompelemalla nauhan tiukemmin paikoilleen käsin, se asettui kuosiinsa vähän paremmin.


Sydämen molemmin puolin liimasin kassikangasta, ja lisäsin koristeiksi pienet heijastinnauhasydämet. Tulihan tuosta sydämestä vähän muhkurainen mutta ei se sen päätehtävää estä.


Lisää heijastimia löytyy tunnisteella heijastimet.

Tässä muutama linkki

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa