Sekalaisia ostoksia muutamalla eurolla

Ennen en välittänyt kanavatöistä. Jossain vaiheessa hoksasin, että niistähän voi tehdä vaikka mitä. 

Esimerkkejä löytyy lisää hakusanalla kanavatyöt. Tässä muutama tuunaus malliksi.


Kirpusta löytyi tällä kertaa hauska Sepe-susi ja Pikku-Hukka taulu hintaan 4,50 €. Akkarifani Leila, joka ei tähän asti ole oikein ollut kiinnostunut kanavatöistä, 

" ... oli juuri aikonut päällystää tuolin Aku Ankka -aiheisella kanavatyöllä, jos sellaisen vain jostain saisi ...

Siis sen jälkeen kun kuuli uusimmasta ostoksestani Elävästä Kaupasta. Kaverini bongasi taulun sillä välin, kun kaivelin vaaterekkejä.


Ennen ei ole kohdalle sattunut sarjakuvasta tehtyä kanavatyötä, vaikka yleensä ne vilkaisen aina kirpuissa.


Kauniit kauriit löytyivät Kontista neljällä eurolla. 


Toinen kauristaulu oli ruma. Kauriit olivat kulmikkaita ja ylipainoisia, mutta nämä ovat minusta nätit.  En ole vielä varma, laitanko sen sopivampiin kehyksiin seinälle vai teenkö työstä tyynyn tai jotain. Kehykset molemmista tauluista pääsevät tuunaukseen ja muuhun käyttöön. 


Vaatteista ei löytynyt mitään kiinnostavaa, mutta huivirekistä nappasin tämän keltaisen ison huivin kahdella eurolla. 


Huivin voi ripustaa yhtä hyvin verhoksi kuin kaulaankin. Tai kietoa päähän.


Tavallisesta kaupasta menin hakemaan printtisukkia. Naisille ainoat moniväriset olivat harmaapohjaiset, joissa oli pari raitaa. Aika tylsät. Lasten valikoimasta ostin monet kuviolliset sukat. Ne olivat puolta halvempia kuin naisten. Niiden ainoa miinus on liian tiukat kuminauhat varressa. Niistähän pääsi äkkiä eroon. Nips-naps eikä sukat enää kiristä. 
Ensin testasin kahdella parilla, lähtevätkö silmät juoksemaan. Eivät lähteneet, joten leikkelin muistakin sukista tiukennukset pois. 


Resoreista tuli hyviä tukkarenksuja.


Jaanan kirpusta ostin Johannan vauvalle vaatteita. Toinen kerta jo vauvanvaateostoksia kuukauden sisällä, vaikka "en ostakaan vauvalle mitään kysymättä".


Nämä neljä uudenveroista vaatetta maksoivat yhteensä 3,50 euroa. Vauva kuulema luottaa mummin makuun, eikä vaatteita tarvitse laittaa nukenvaatteisiin. 



Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla