Virtaa vihermehuista

Nokkonen ja horsma ovat levinneet turhan paljon pihalle. Yritän edes vähän kiskoa pisimpiä nokkosia kompostoriin, ja samalla noukin pienten nokkosten latvoja mehuihin. Myös horsma tunkee koko ajan uusia latvuksia. Sekä nokkonen että horsma antavat maukkaita makuja vihermehuihin. 

Kourallinen horsmaa ja nokkosta, pätkä kurkkua, tomaatti, vähän kirpeä omena ja mausteeksi nokare inkivääriä - siinä raikkaan mehun ainekset. Villivihannekset nousivat pintaan, vaikka puristin ne lasiin ensimmäisinä. 


Porkkana, horsman ja nokkosen pieniä latvuksia, tomaatti sekoittuivat samoin - horsma ja nokkonen kihosivat hetkessä pohjasta pintaan. Mehu ei tällä kertaa ollut yhtään makeaa, vaikka sekoitin siihen isohkon porkkanan.


Myös varhaiskaali sopii hyvin vihermehuun, varsinkin omenan ja sitruunan kanssa.

VIhermehuja löytyy lisää tunnisteella vihermehut.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa