Pikatuunauksia

Aurinkoa päälle saan näistä kahdesta uudesta trikoopaidasta. Ostin ne lastenvaaterekistä, kun naisille ei ollut tarjolla yhtään keltaista paitaa. Paidat maksoivat vähän yli kolme euroa kipale. Jo ostaessani tiesin, että kaula-aukkoja pitää suurentaa. Muuten paidat ovat käypäset. 


Nips-naps saksin kaula-aukkojen resorit pois, ja paidoista tuli sillä ranneliikkeellä hyvät. 

Pesulaput nappasin talteen, koska niistä voi tehdä pussukoita vaikka näin 
Pesuohjelaput pussukoiksi. Lappusia on jo iso läjä odottamassa inspistä. Niitä saattaisi olla tarpeeksi jopa kassin päällystämiseen. 


Isävainaan pyjamanhousut olivat muuten priimat, mutta niissä oli muutama pieni reikä. SIksakkasin ensin reikien kohdalle vahviketilkut nurjalle puolelle piiloon, ja päällispuolelle tikkasin palat tähtitrikoota. 


Kuminauha oli vähän vötkylä, joten pujottelin sen paikalle uuden ja kiristin vyötärön itselleni sopivaksi. Jos viitsin, ompelen tähtipaikat muidenkin korjausten päälle. Riittää kun tähtikankaan ompelee kevyesti paikoilleen, koska sen alla oleva paikka pitää reiän kasassa.

Heidillä oli vauvana tähtikankaasta kietaisupaita. Ennen nukenvaatteeksi joutumista, paitaa käyttivät myös Johanna ja Leila. Nukenvaatteista paita päätyi Missun paidaksi ja siitä jääneet tilkut hyödynnän näin. 

Tässä tähtösiä Missun yllä Missun syyslook


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa