Kirpusta mekkoja ja kiva paita

Minun pitää varmaan antaa itselleni porttikielto Jaanan kirppuun, koska Jaana ei suostu sitä antamaan. Kun jotain säästän tuunaamalla vanhoja riepuja, tuhlaan säästöt uusiin kirppuihin. 

Tämän riemunkirjavan pallomekon ostin vitosella. Mekon kainalot ovat vähän väljät eli niistä näkee halutessaan melkein napaan asti. Jos en viitsi niitä retusoida, pistän mekon alle hihattoman ja pikkuhihaisen topin. Mekkoa voi käyttää joko väljänä tai kietoa vyötärölle vyön kangasta. Mekko käy hellemekoksi tai viileämmällä säällä liivihameeksi. 


Helman leikkaus on kiva. 


Syksyksikin on mekko valmiina. Se irtosi vitosella. Villa-puuvillamekko tarvitsee alleen puseron tai aluspaidan, jos en halua esitellä mahaläskejäni. Pitsimäinen yläosa kun ei jätä mitään arvaamisen varaan.


Myös tämän mekon alaosa on ovela. Jostain syystä kamera muutti värin ihan vääräksi. Ylläolevassa kuvassa väri on lähempänä oikeaa.


Tässä vaaleanpunaisessa pusakassa luki paituli kaksi euroa. En tiedä, tarkoittaako se yöpaitaa. Yöpaita tai ei, aion käyttää tätä päivävaatteena. Paita on kaksiosainen. Alimmaisena on trikootoppi. 


Kangas laskeutuu nätisti, ja pusero on kiva vaikka legginsien kanssa. 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla