Kotikutoista väriterapiaa

Neulomishimosta on vain hyötyä, jos ei oteta huomioon ajoittain rutisevia hartioita.
Neulon aina selälläni, mukavasti sohvalla rellottaen. Opin sen joskus kun selkä oli liian kipeä istumiseen. Totesin makailuneulomisen sopivan minulle, joten jatkan sitä edelleen. 

Nykytutkimusten mukaan liiallinen istuminen on epäterveellistä, jopa vaarallista. Selällään neulominen on siis terveellisempää kuin istuallaan väkertäminen. Sitäpaitsi neulomiseen ei varsinaisesti mene edes mene aikaa, kun sen yhdistää telkkarin katsomiseen. Näitä sukkia tehdessä olen katsonut monta lauantai-illan poliisisarjaa ja muutaman leffan. 

Pitkävartiset lilat sukkaset saa Anita-kaverini ystävänpäiväksi, jos saan kiikutettua ne ajoissa postiin. Terveisiä vaan Anitalle ja iloista Valentinen päivää 54 vuotta kestäneen ystävyyden kunniaksi!


Missu valitsi suosikkisukkansa. Se jo ehti tarttua hampaillaan päättämistä odottaviin lankoihin. Sen jälkeen kun Missu tuli taloon, on lankaröykkiöt pitänyt nostaa katonrajaan. Ennen lankakorit olivat hujanhajan pitkin lattioita ja pöytiä.


Jo valmiiksi kirjavalla langalla ja yksivärisellä langalla saa helposti aikaan superkirjavia sukkia. Niissä raidat elävät omaa elämäänsä, ja sukat ovat aina vähän erilaiset.


Näihin riemunkirjaviin sukkiin käytin monta keränloppua. Ne ovat parit, vaikka sitä ei ehkä heti ymmärtäisi. Parimääritelmään riittää, että sukat ovat samankokoiset. 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa