Muovipussirullan sisusputki korvikseen

Leila tykkää isoista korviksista ja laittaa yleensä toiseen korvaan yhden muita koruja näyttävämmän korviksen. Nyt korutoiveeseen kuului munankuorimosaiikkia ja vihreä pohjaväri isoon helmeen.


Töpöttelin akryyliväreillä käsittelemättömän puuhelmen vihreäksi.


 Koristelin helmen akryyliväreillä värjäämilläni kananmunankuorilla ja lakkasin kuivuneen pinnan vesiliukoisella lakalla. Liimana käytin taas erikeeperiä. Kertakäyttöhanskat, puutikut ja puuvillatilkku olivat liimausvaiheessa tarpeen. Pienet tahmeat murut tarttuvat helposti sormiin, jonka jälkeen on hankala jatkaa liimailua. Hanskat vaihdon tarpeen mukaan, tikuilla painelin muruja paikoilleen ja kankaaseen imeytin ylitursunneet liimat.


Missun kakkapussirullissa on mustat muovipötkylät, joita halusin kokeilla koruissa. Tähän asti pötköt ovat menneet roskiin, mutta katsotaan nyt miten jatkossa käy.


Päällystin pari pötkyä munankuorilla ja lakkasin nekin vesiliukoisella lakalla. Toinen valmis pötky jäi seuraavaan tekeleeseen.


Kasasin osat ja liitin koruun vielä keltaisia puuhelmiä. Korvis on koukun alareunasta 12,5 cm korkea ja kevyt. 

Lisää omatekoisia korviksia löytyy tunnisteella korvikset ja munankuorijuttuja hakusanalla munankuoret. Muita mosaiikkipostauksia löytyy tunnisteella mosaiikit.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla