Aku Ankat kunniaan - ja pöytään

Vaikka en nykyisin kovin usein luekaan Aku Ankkoja, tykkään niistä yhä. Varsinkin vanhoissa lehdissä piirrokset ovat tosi maukkaan värisiä, ja siksi käytän niitä aika usein näpertelyssä. En koskaan tuhoa ehjiä lehtiä, vaan hyödynnän taloni mukana tulleita revenneitä kappaleita. 

Leikkaan valmiiksi satoja klippejä, joista on hyvä valita kuhunkin tuunaukseen sopivimmat. Työhuoneessa olevaan poltetun oranssin väriseen pieneen kirjoituspöytään sopivat lähes kaikki värit. En tehnyt mitään esivalmisteluja, vaan aloin liimata klippejä pöytälevylle vieriviereen ja vähän limittäin. 



Systeemi oli sama kuin monissa muissakin paperiaskarteluissani. (Katso juttu Ulkohuussitunnelmaa tai Tuvan kaappien tapetointia tai Karttahuoneen kaappi tai Karttahuone.) 

Levitin reilusti vesiliukoista seinäliimaa klippien molemmille puolille. Kun pinta oli kuiva, lakkasin sen kahteen kertaan vesiliukoisella lakalla. Decoupagelakka ajaa saman asian kuin yhdistetty liima-lakka -systeemi, mutta se on paljon kallimpaa. Suurkuluttajan kannattaa siis suosia esimerkiksi juuri seinäliimaa.



Jos työ ei jostain syystä suju, voi aina lukea pöytään liimattuja sarjakuvia.

Aku Ankkoja ja muita sarjakuvia voi käyttää myös näin 

Kulhoja ja purkkeja paperista

TAI NÄIN

Aku Ankka -naulakot

TAI NÄIN
Sarjakuvahylly

Tuunattuja pöytiä ja tapetointijuttuja löytyy tunnisteilla 
pöydät ja tapetit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla