Mikä vika kermassa?


Päätin tarjota lauantai-illan kunniaksi Kainuun juustoleipää kermavaahdon ja lakkojen kanssa. 

Vaikka kuinka heilutin kermavaahdon tekemiseen tarkoitettua purnukkaa, ei kerma alkanut vatkaantua. Ranne jo alkoi tikkuilla, mutta kerma senkun hölskyi.


Eipähän se niin ihme ollut, koska olin kaatanut purnukkaan sienikeittoa varten varaamani juustokerman.



En ymmärrä miten en huomannut kermapurkkien eroa. En edes tuoksuun kiinnittänyt huomiota. Ehkä aistini olivat valmistautuneet vaniljalla maustettuun kermavaahtoon, ja se sokaisi silmäni. Vasta kun kaverini alkoi heilutella tiskipöydällä olevaa tyhjää juustokermapurkkia, älläsin mokani.


Onneksi vahinko oli korjattavissa, ja kohta saatoin alkuperäisen suunnitelman mukaista juustoleipää ja mustikkaglögiä. 

Pöljäilyä löytyy lisää tunnisteella hupsut jutut.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Säärystimet virkkaamalla

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa