Lisää naulakkopuuhia

Kun vaihtelin tuvan kuppikoukkuja, laajeni puuha makkariin. 


Makkarin ovessa oli pitkään tämä Heidin antama messinkinaulakko. Se jäi ovessa turhan näkymättömiin, joten halusin sen tupaan kupposille. 


Sen tilalle oveen tuli Heidin hylkäämä messinkinen kynttilänjalka. Voi sitä vielä käyttää alkuperäisessä tehtävässäänkin, jos siltä tuntuu. Luulen kuitenkin, että naulakkona siitä on enemmän iloa. Kynttilänjalan paria pitää vähän korjailla, ja laittaa sitten sekin naulakoksi. 


Koska leimasinnaulakko pursusi aina liikaa kaikenlaista, 


siirsin tuvassa olleet kolmekoukkuiset naulakot makkarin kaappien oviin keventämään leimasinnaulakon kuormaa. 

Leimasinnaulakko toimii nyt korutelineenä. 


Itsetehdyt korvikset pysyvät ainakin vähän aikaa ojennuksessa naulakossa roikkuvassa, vihreäksi maalaamassani pannunalusessa 


ja siivilässä. Ne olivat siinä jo ennestään, mutta koruja ei huivien ja laukkujen alta näkynyt. Pikkulaukuille on nyt oma paikka, mutta ohuet huivit ovat myttynä makkarin nojatuolissa. Tekeminen ei siis ihan huomaamatta lopu. 


Toistaikseksi ovien koukut ovat näin väljät, mutta ensi viikon näky on sitten taas eri asia. Koukut taisivat alunperin olla valkoiset, mutta kultasprayllä niiden kalpeus kaikkosi. 


Toisessa ovessa roikkuneet kultaisiksi spreijaamani barbietalon hyllyt, jotka olivat täynnä korviksia, odottavat uutta tehtävää. Seela ja Eden saattaisivat haluta ne nukkeleikkeihinsä. 


Monenlaisia naulakoita löytyy lisää tunnisteella naulakot. 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla