Domino-peli ja muuta kivaa kirpusta

Välillä lipsuu eli ostan kirpusta tavaroita, joita en oikeastaan tarvitsisi. Nyt kävi niin, kun näin tämän söpön domino-pelin. 


Se oli vielä alennusmyynnissäkin, peräti puoleen hintaan. Lähtöhinta oli 2,50 €, ja 1,25 € sijoitus tuntui ihan kohtuulliselta. 


Domino on kiva peli, mutta kun minulla oli niitä ennestään jo kaksi. 


Vanhan pelin nappulat ovat näin hienot nurjalta puolelta. Ehkä pitäisi keksiä peleille jotain muutakin käyttöä kuin pelaaminen. En nimittäin pelaa dominoa juuri koskaan. Puiset pelit vaan ovat niin kivoja, että niihin höyrähtää helposti. 


Kirjatukia tarvitsee aina. Kahden euron maapallokoristeinen tuki melkein hyppäsi käsiini. 
Tykkään kartoista. Minulla on monta karttakirjaa ja tietysti myös karttapallo. 

Työhuoneeni olen tapetoinutkin kartoilla näin



Kirjatuen puuosa joutuu lähiaikoina tuunaukseen.


Kesken kirppuilin soitin Leilalle kysäkseni, ostaisinko hänelle kolmen euron violetin joustosamettipaidan tuunattavaksi vaikka tyynyksi. Paita oli varmaan aika uusi.


Niinhän siinä sitten kävi, että päädyin ompelemaan Leilalle sen tyynyn. Nips-naps leikkasin paidasta hihat ja kaula-aukon pois, ja ompelin paidan pussiksi. 


Paidasta tuli ihan kelpo tyyny. Tuolilla on pieni puuvillapeitto, jonka ostin vuosia sitten kirpusta eurolla. Viskasin peiton tuolin suojaksi, kun Missu lähestyi sen selkänojaa kynsineen. Olen luvannut vanhat vihreät tuolit Heidille, mutta pahoin pelkään että niiden kankaat muuttuvat Missun käsittelyssä nopeasti nukkaisiksi. 


Tyynyjen keräily on yksi sukuvioistamme. Sen tietäen ompelin samantien Leilan tyynyn kaveriksi pienen tummanpunaisen samettityynyn jämäpalasta, jonka löysin äitimuorin vintistä. 


 Kirppuostoksia löytyy lisää tunnisteella kirput ja tyynyjä tunnisteella tyynyt. 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla