Lankaostoksia ja lukemista

Ostin kokeeksi muutaman erilaisen sukkalankakerän kuin tavallisesti. Kuvan keskeneräinen pari on neulottu Socki glam -langasta, jonka hienoinen kimallus ei valitettavasti erotu kuvassa. Langan koostumus on 73 superwash wool, 25 polyamidi ja 2 % polyester. Pesuohje on 30 astetta ja suositeltu puikkojen koko 4,5-5.
Neulon nelosilla, koska ohjeen kokoiset puikot tuntuivat liian isoilta. Käsialalleni olisi 3,5 saattanut riittää. Lanka on sopivan luistavaa ja helppoa neulottavaa. 


200 gramman punainen ja vihreä ovat seiskaveljestä, niiden vieressä pirtaa ja alarivissä erilaisia socki-lankoja. Lopultakin hankin myös uusia puikkoja. Entisistä osa on naksahtanut poikki, osa vääntynyt ja osasta pinta on kulunut karheaksi. 


Tolkien, mies joka loi Keskimaan on kaunis kirja. Sen lainaan joskus uudelleen, koska nyt luin sen hutaisemalla. Kirjassa on niin paljon tietoa ja kiinnostavia valokuvia, että se pitää saada lukea rauhassa. Tolkienin superfani Leila hankki lainakirjani nähtyään oman kappaleen.  


Liane Moriartyn Mustat valkeat valheet on on rankka kirja, jonka juoni on punottu nokkelasti. Kun älysin mistä on kyse, en oikeastaan olisi halunnut sitä enää lukea, mutta en voinut jättää keskenkään. 





Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa