Hupsut henkarit

Katselin usein makkarissa roikkuvia henkareitani tuunaussilmällä, mutta en saanut aikaiseksi tehdä niille mitään. Kaapissa olevilla henkareilla ei niinkään ole väliä, mutta näkyvillä olevat muoviset ripustimet eivät ole kummoinen ilo silmälle.


Tietämättä ajatuksistani, oli Leila tuunaillut omia ripustimiaan tilkuilla, koruilla, nauhoilla ja muulla kierrätystilpehöörillä. 


Sain siitä innostuksen, ja levittelin pöydälle krääsäkokoelman. Otin valikoimasta kuvankin, mutta en nyt sitä löydä. 


Kasassa oli rikkoutuneita rihkamakoruja, nauhanpätkiä, hepenistä jääneitä pikkurusetteja, kangasvöitä, pitsejä, tilkkuja ja lasimosaiikkia. Ja tietysti vehkeet kuumaliimailuun. 


Sitten rupesin leikkimään. Tippa kuumaliimaa siellä ja täällä piti kuorrutusaineet hyvin paikoillaan. Hyödynsin leningeistä jääneitä kangasvöitä, viltin ympärillä ollutta nauhaa ja lettinauhojen paloja. Koukut päällystin nauhoilla. Henkarien keskiosiin liimailin koruja, rusetteja ja mosaiikkia


Makkarin kaapin ovissa roikkuvat henkarit ovat nyt nätimpiä kuin ennen. Materiaaleista ei ole pulaa ja tuunailen henkareita vielä lisääkin. Kaapissa olevat saavat jäädä sellaisikseen, mutta näkyvimmillä paikoilla roikkuvat saavat vähitellen uusia vaatteita. 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla