Kaunis kauris -mekko

Onnistuin SPR:n Kontissa olemaan maltillinen ostaja. Kaurismekon nähtyäni kaikki maltillisuus kaikkosi taivaan tuuliin, mutta se oli ainoa ostokseni tällä kertaa. 

Mekossa ei ole Marimekon merkkejä, joten sen lienee ommellut kotiompelija. 


Niin tai näin, mekko on ommeltu tosi siististi. Mitoiltaan se on kuin minulle tehty. Hintaa tällä löydöllä oli 10 euroa. Ei paha hinta käyttämättömästä mekosta.


Mekon alle sopii ohut trikoopaita, joten siinä tarkenee myös näin talvella. Se näyttää kivalta sekä legginsien että farkkujen kanssa. Pakettiin kuului myös pitkä vyö, mutta mekko näyttää kivemmalta ilman. Sivujen pitkät halkiot ovat nätti yksityiskohta. 

Printin on suunnitellut Teresa Moorhouse. Hän pokkasi joku vuosi sitten kankaallaan pääpalkinnon Vuoden kangas -kategoriassa Japanissa. 


Nyt olen asianmukaisesti pukeutunut, kun ruokin taas talveksi pihalleni muuttaneita metsäkauriita. 


Tällä hetkellä pihalla eniten viihtyy perhe, johon kuuluu äitikauris kolmosineen. Vasoista kaksi on poikaa ja yksi tyttö. Pojilla on mahdottoman pienet sarvien alut, sellaiset sormenpaksuiset parisenttiset. Aamulla katson aina ensimmäisenä, nukkuuko perhe ikkunan alla. Näyttää niin suloiselta, kun äiti valvoo lastensa unta muutaman metrin päässä makkarin ikkunasta. 

Lisää kaurispostauksia löytyy tunnisteella metsäkauriit



Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla