Tavarat kiertoon

Muutaman viikon takainen siivouspuuska aiheutti lopulta näin järkyttävän paljon roinaa kierrätykseen vietäväksi. En edes tiennyt omistavani niin montaa käsilaukkua, mikä komeroiden uumenista löysin. Nimittäin kun kuusi laukkua lähti menemään ja vielä jäi joku jäljelle. Heivasin myös mekkoja, hameita, takkeja, paitoja, torkkupeittoja, astioita, kenkiä, kirjoja, kankaita ja lankoja ... En ole yhtään tavaroista vielä muistanut kaivata, enkä luultavasti kaipaa myöhemminkään. 

Kirpputorilla käydessä oli siivouksen jälkeen helppo pysyä lujatahtoisena. En edes hiplannut tavaroita. Join vain kaffet, juorusin kirppiksen Jaanan kanssa ja lähdin kotiin. 

Nyt teen jo uutta lähetystä kierrätyskeskukseen. Projekti on pienimuotoisempi kuin edellinen. Siirrän vain joutavia tavaroita kassiin sitä mukaa, kun niitä kohdalle sattuu.


Kassissa on jo parit kengät. Toisia en ole käyttänyt ainakaan kahdeksaan vuoteen ja toisia en kertaakaan. Jälkimmäiset olivat onneksi vain euron kirppuostos. Sulloin kassiin myös mustan bleiserin, joka ei ole koskaan istunut päälleni hyvin. Se on vain roikkunut naulakossa pölyttymässä. Tällä hetkellä minulla on oikeastaan vain yksi hyvä bleiseri, ja senkin kyynärpäissä on reiät. Se täytyy ottaa korjaukseen mahdollisimman pian. 

Kassissa täytyy olla muutakin, koska se niin pullottaa naulakossa ... Ilmeisesti siellä ei ole mitään korvaamatonta, koska mikään tavara ei palaa mieleen. Ai niin, on siellä ainakin ylimääräinen raastin. Sitä projektia jatkan pikkuhiljaa. 

Viime viikkoina aikaa on mennyt tavallista enemmän lehtijuttujen kirjoittamiseen. Parin viikon aikana olen käynyt teatterissa, kahdessa konsertissa, kurpitsakisassa, tehnyt kaksi henkilökuvaa ja jutut puolukoista ja pihan tapahtumista. 

Niinpä kotihommat ovat vaihteeksi rempallaan. Paitsi olen kyllä keittänyt monta mehumaijallista omenamehua ja monta kattilallista omenasosetta. 
Omenoita kun lopulta suorastaan vyöryi tupaani. 

Eilisen keittelyn jäljeltä maija on vielä pesemättä, mutta illemmalla sen laitan taas töihin. Sitä ennen taidan painua satumetsään kuuntelemaan syksyisiä ääniä. 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla