Uusi pinta kumppareihin

Ensin kumpparit olivat punaiset. Kun saappaat nuhraantuivat, piirsin niiden kärkiosat täyteen siilejä ja pupujusseja. Kun piirrokset olivat kuluneet, piirsin niiden tilalle uudet eläimet ja niiden lisäksi auringonkukkia. Nyt koristelin myös varret.

Tässä kumpparit toisen käsittelyn jälkeen

Tarkoitukseni oli tehdä seuraavat piirrokset kumipintaan tarkoitetuilla väreillä, mutta ennen sitä päätinkin spreijata saappaiden kärkiosat metallinhohtoisiksi. Varsien kuvat ovat vielä suhtkoht hyvät, joten en halunnut peittää niitä vielä.


Ensimmäisestä spreijauksesta tuli hyvä, mutta suurin osa maalista tarttui toppahousujen lahkeiden sisäpuoliin. Se oli odottettavissa, koska maalaamisesta oli kulunut vasta muutama tunti. Purkissa lukee, että maali on kosketuskuiva nopeasti mutta raaputuskuiva vuorokauden kuluttua. Otin riskin, koska kumpparit ovat ainoat kengät missä varpaita ei palele, ja tiesin joutuvani olemaan pakkasessa yli tunnin.

Maalit ovat nyt jo melkein poissa myös lahkeista. Ne kimaltavat enää vain vähän. 

Toissapäivänä maalasin terät uudelleen ja eilen spreijasin niihin toisen kerroksen.


Saa nyt sitten nähdä, pysyykö maali vai pääsenkö kohta taas tuunaushommiin. Käytän saappaita kesät talvet, ja kärkiosien tuhruinen pinta näyttää rumalta. 

Lisää tuunattuja kenkiä löytyy tunnisteella kengät.

Tässä muutama kenkälinkki




Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla