Kirppukierroksen löytöjä

Kirppisostoksistani päätellen syksy alkaa vähitellen täyttää ajatuksia. Olin niin tyytyväinen kun Kontissa sattui silmiin tämä villakangastakki. Hinta oli vähän yläkanttiin, 14 €, mutta takki on kyllä nätti. Sitäpaitsi Kontissa ostoksista menee ainakin osa hyvään tarkoitukseen. 


Kokeilin takkia sekä huivin kanssa että ilman, ja mielestäni se sopii sekä alkusyksyn takiksi että paukkupakkasten sisäjakuksi. Huivi muutti takin ulkovaatteen näköiseksi, ja avoimena takki keventyi sisäjakuksi. Takissa ei ole vuorta, joten sisälläkään ei ehkä ihan sula se päällään. 


Kontissa sattui kohdalle myös tämä villatakki, joka päällä ei ole niin pliisu kuin mitä ensisilmäyksellä luulin. 3 € oli ihan kohtuuhinta.


Minulla on salainen kyky kutistua ja laajeta sen mukaan, mikä vaate miellyttää silmää. Villakangastakki ja villatakki ovat kokoa S , tämä Indiskan trikoopaitis on kokoa XL ja tavallisesti kokoni on enemmän tai vähemmän M.
Indiskan paita maksoi myös 3 €.


Kierrätyskeskuksessa tämä ihana huivi, jota en rehellisesti sanottuna olisi tarvinnut, mutta jonka ostamista en halunnut vastustaa, maksoi 1,30 €. Kuva ei anna oikeutta huivin keltaiselle pohjavärille.


Kierrätyskeskuksesta ostin myös tämän säämiskäliivin. Hinta oli 1,30 €. Liivi ei tosin sopinut ylleni niskasta alaspäin, mutta sopisi se jos avaisin sen nyörit. Ostaessani ajattelin, että liivi taitaisi sopia paremmin Leilalle ja jos hän ei liivistä syty, käytän sen askarteluun. Leila haluaisikin liivin, jos värjäisin sen. En ole nahkaa värjännyt, joten asia vaatii hieman tutkimista. 


Ostin kierrätyskeskuksesta myös lukemista 50 sentillä, Kate Atkinsonin pokkarin, Ihan tavallisena päivänä. 

Lisää kirppuostoksia löytyy tunnisteella kirput. 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa