Kirppuja

Kirpuissa luuhaaminen on mukavaa. Vielä hauskempaa on, jos hyllyistä löytyy jotain mieluisaa. Tämä metallikori oli aika kiva löytö. Hinta oli euroviiskyt. Korin väri vaihtuu pian, ja laitan sitten blogiin uuden kuvan. Voi olla, että laitan korin seinälle. Valikoituupa paikaksi seinä taikka pöytä, on kori oivallinen apu alati yltyvän sekasorron taltuttamiseksi. 


Kesäiset legginsit olivat vähän kalliit, 4 euroa, mutta ovat ne myös somat. Pesulapuista päätellen ei edellinen omistaja ole pöksyjä pitänyt eikä pessyt. En millään viitsisi sovittaa vaatteita kaupassa, mutta hinnan takia vedin legginsit ylläni olleiden legginsien päälle. Varmaan aikamoinen puhina kuului kopista, koska kummatkin legginsit ovat aika pimakat ja karheaa kangasta. Luisto ei ollut mitä parhain.


Legginseissä on muka vetskari. Edessä on siis sellaiset ompeleet kuin vaikkapa farkuissa, vaikka vetoketjua ei olekaan. Luultavasti joudun tekemään pöksyihin vyölenkit, niin kuin tein aikaisempiin legginseihin. Aiheesta lisää tässä postauksessa Rouvat vaateostoksilla.



Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa