Kevätpäivän kunniaksi

Lähdettiin tänään Heidin, Seelan ja Edenin kanssa ostamaan Edenille sukkia. Sukkatarjonnasta ei löytynyt Edenille mieluisaa kuosia, mutta minulle löytyi hienot legginsit. En ymmärrä miksi kaikki rupesivat nauramaan, kaupan myyjää myöten, kun ostin lasten valikoimasta nämä hurjat tiikerilegginsit.


Mieleni teki näitä jo aikaisemminkin, mutta silloin olin nuukalla päällä. Nuukuus karisi, kun hinta oli tippunut vitoseen. Sitäpaitsi ulkona on +5 lämmintä, ja hameen kanssa riittävät talvilegginsejä ohuemmat versiot. 

Aika harvoin sovin sisään lasten kokoisiin vaatteisiin, mutta nämä 170 cm-mitoituksen pöksyt sopivat päälle ihan keyesti. Lahkeissakin on pituutta enemmän kuin aikuisten legginseissä. Ehkä malli on suunniteltu pitkille 170-senttisille, kenties 190-senttisille. Tai sitten ompelija on unohtanut lyhentää lahkeita.


Eilen oli ensimmäinen keväinen & aurinkoinen päivä. Juhlistin sitä hörppäsemällä kahvit pihalla. Kahvin kanssa mutustelin suklaamunan, jonka pihistin lastenlapsille ostamistani karkeista. Suklaa oli äklönmakeaa, mutta se sopi hyvin kahvin kanssa. 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa