Tyynyläjiä, tyynypostaus numero kaksi.


Kuten ensimmäisestä tyynypostauksesta (Tyynyläjiä) käy ilmi, minulla on tyynyjä joka puolella. Kirpuista ostamistani kanavatöistä, jotka ovat kaikki olleet tauluja, olen tehnyt monta kaunista tyynyä. 

Joutsentyynyn toinen puoli on entisestä lakanapussista, jolle kävi pesussa köpelösti. Patja ei suostunut enää menemään pussiin takaisin. 

Tuolissa jossa Missu poseeraa, vasemmanpuoleinen tyyny  on Heidin kauan sitten piirtämästä kankaasta. Ruusutyyny on pala takana näkyvää verhoa.




Tuhkimotyynyn toinen puoli on vanha ostoskassi, joka alunperin oli huonekalukankaan näytepala. Kassiksi se oli vähän pieni, muttu tyynyn toiseksi puoleksi juuri sopiva. 


 Kummitustyynyn Johanna neuloi  minulle kauan, kauan sitten pelottelemaan painajaisunia pois. 


Kettutyyny löytyi kotini vintistä, mistä löytyi paljon muutakin kiinnostavaa. Kettutyyny, jonka toisella puolella on metsäinen maisema, oli kai jo ollut matkalla roskikseen. Kangas, jolle kuvat oli kirjailtu, oli osittain leikattu. Se oli aivan epämääräisen muotoinen, mutta paikkailin sitä hieman ja ompelin kasaan. 




Kiiltävät tyynyt sain Johannalta lahjaksi. Sinisiin tyynyihin kuuluu myös sänkypeitto. 



Kirjailtu sininen tyyny on ikivanhan aamutakkini selkä. Aamutakki oli nuoruuteni aarre, jonka sain tädiltäni tuliaisiksi jostain kaukomailta.

Tyynyjuttuja lisää hakusanalla tyynyt


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa