Serlapaperitelineestä tuli hieno

Romujahan minulla riittää, se lienee jo tullut selväksi. Nyt käsittelyvuoroon pääsi rähjääntynyt ja kolhiintunut serlapaperiteline. Eipä ikinä yleisissä vessoissa käsiä kuivatessa ole tullut mieleen, että joskus oikein innolla tuunaisin niin rumaa käsipyyhetelinettä omaan käyttöön.



En tiedä, miten hökötys oli kulkeutunut vanhempieni talon pannuhuoneen perimmäiseen nurkkaan. Seinällä se ei se koskaan vanhempieni talossa ollut.

Teline sattui pannuhuoneessa silmääni vähän sen jälkeen, kun olin tuunannut ukkini vanhan lääkekaapin teekaapiksi.
(Katso juttu LÄÄKEKAAPISTA TEEKAAPPI

Kun yhden romun saa käyttöön, tuppaa tilalle tulemaan joku uusi tuunausta odottamaan. Siten ei tekeminen lopu. Paitsi että lääkekaapin tilalle tuli myös toinen romu, kun vartavasten ostin kirpusta toisen kaapin. En ole vielä päättänyt, miten sen tuunaan ja mihin se edes sopii. Laittaisin mielelläni seinille vaikka mitä, mutta valitettavasti seinäpintaa on rajoitetusti.



Valkea serlapaperiteline sai ihan aluksi uuden värin. Spreijasin sen pihalla vannemaalilla hopeanväriseksi. Maalaus ei mennyt ihan putkeen, ja sinne tänne tuli omituisia valumia. Pyyhkäsin ne pois ja aloitin alusta. Maalaushommani eivät taida kuulostaa kovin ammattimaisilta, mutta haluttu tai ainakin mieluisa lopputulos on tärkein. 
Vielä aamullakin hohti nenänpääni hopeaisena. Kai huitasin itikkaa tai jotain kesken maalauksen.


Kun väri oli kuivunut, liimasin sen päälle kalenterityttökuvioisia pelikortteja, Kiinan tuliaisia Heidi-tyttäreltäni. Kortit ovat nätit, ja niistä on enemmän iloa seinällä kuin kotelossa. Sitäpaitsi korttipeleihin välttävät tavalliset kortit. 

Lopuksi pinnoitin kortit decoupagelakalla. Viimeiseksi sivelin kaksi kerrosta kimalledecoupagea, niin tytöistä tuli kiiltokuvankauniita. Kimalle ei valitettavasti erotu kunnolla puhelimella otetuissa valokuvissa. Se tekee kuvat jännän eläviksi, kun valo heijastuu kimalteista kevyesti.


Nyt pitäisi vielä löytää sievää pyyhepapereria. Peruskeltainen telinepaperi näyttää arkiselta kimalteisessa telineessä.


Tällaisena en telinettä seinälle olisi huolinut.

Hyllyjä lisää tunnisteella hyllyt




Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla