Kirpputoritulokset


Pidin kirpputoripöytää neljä viikkoa. (Katso juttu Operaatio, ylimääräisistä tavaroista luopuminen.) Aloittaminen laiskotti, mutta operaatio osoittautui kivaksi harrastukseksi. Kävin melkein joka päivä pöydän siivoamassa, toin kotiin ei kaupaksi käyneitä tavaroita ja vein tilalle lisähoukutuksia. Kirpputorin pitäjä on mukava naisihiminen, jonka kanssa usein lörpöttelimme ja joskus hörppäsimme kahvit. 

Tässä huikeat tulokset

Tavaroita meni yhteensä 142 kappaletta. Hintalappujen mukaan määrä oli pienempi, koska  yksi hinta saattoi sisältää vaikkapa kuusi kuppia tai kolme lasia. 

Kovin paljoa en rikastunut, mutta olen ihan tyytyväinen siihen mitä sain. Ennen kaikkea mieli on hyvä, kun sain niin paljon tavaroita kiertoon. Kaapitkin näyttävät ainakin hetken ajan tavallista siistimmiltä. 

Parhaiten menivät astiat. Huonoiten kengät. Ne toinkin kesken kaiken pois, enkä vienyt uusia tilalle. Myöskään cd-levyjä ei mennyt yhtään. Suurinpiirtein yhtä paljon meni kaupaksi dvd-levyjä, vaatteita, verhoja, peltipurkkeja ja leluja. Seuraavaksi jonossa olivat laukut, kirjat ja koriste-esineet. Yksin kappalein menivät vyö, hattu, liina ja pussilakana.

Vain yksi tavara, legohelistin, lähti omille teilleen. Pari tavaraa oli kadoksissa pari viikkoa, mutta ne palautuivat takaisin hyllyyn.

Illan homma oli siinäkin, kun irrottelin hintalaput ja lajittelin myymättä jääneet kahteen pinoon, seuraavalle kirppupöydälle ja kierrätykseen. Yhden puseron leikkelin tuunausta varten. Tarvitsin kirjavaa kangasta, mutta siitä myöhemmin lisää. 

Suosittelen kirpputorikauppiaan uraa jokaiselle, jolla on liikaa tavaraa.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Säärystimet virkkaamalla

Lankojen värjäys koukuttaa