Hemmottelua

Eläkkeellä oleminen on mukavaa. Kiireettömyyteen tottuminen kävi luonnostaan. Tekemistä on paljon, mutta se on eri asia kuin jos olisi työkiireitä. 

Jos aamulla nukuttaa, on ihana vetelehtiä sängyssä pitkään. 
Tänä aamuna kävin vain antamassa Missulle kuudelta ruokaa, ja sitten kömmin takaisin vällyn alle. Missu tuli kohta perässä, ja yhdessä loikoilimme sängyssä yhdeksään asti. 

Syötyään Missu kyllä teki taas parhaansa saadakseen minut seurakseen

Sen jälkeen kun se oli kokeillut vanhat konstit, kolisuttanut silmälasejani yöpöydällä, nyhtänyt yökkäriäni hampaillaan, rapsuttanut peittoa ja yrittänyt saada sitä kynsillään pois päältäni, loikkimalla edestakaisin ylitseni ja makaamalla poikittain kaulani päällä, se testasi uusia keinoja. 
Se istui naamalleni ja taputteli päälakeani tassuillaan. Todettuaan keinon tehottomaksi, se ujuttautui peiton alle ja alkoi nuoleskella jalkapohjiani. 
 Lopulta se kyllästyi ja kaivautui tyynylleni nukkumaan. Oli aika hauskaa herätä kissan poski poskeani vasten. 

Missun hemmottelua on laittaa tuli hellauuniin. Siinä se sitten löhöää, pehmustetussa pesuvadissaan, kuuman uunin kyljessä pitkät tovit ja nautiskelee elämästä. 

Lisää Missusta MISSU KARKULAINEN
ja tunnisteella don-sfinx




Toisenlaista hemmottelua oli käynti kasvohoidossa. Sain eläkkeelle jäädessäni (Fiiliksiä ensimmäisenä eläkepäivänä) lahjaksi lahjakortin kasvohoitoon ja jalkahoitoon. 
Säästin lahjaa tänne asti, ja tänään kävin viettämässä ihanat pari tuntia pötköttämällä kosmetologin käsittelyssä. Samalla kun rypyt oikenivat, juttelimme kosmetologin kanssa ummet ja lammet. Tuli samalla hoidettua naama ja sielu. Ensi viikolla odottaa rentouttava ja kuntouttava jalkahoito. 





Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla