Missun virikkeitä

Missu on kiinnostunut sisustusratkaisuistani. Työpöytäni viereisen ikkunan matonkudeverhot ovat olleet monta päivää sen mielenkiinnon kohteina. 

Se kiipesi verhotangon päälle tutkimaan verhojen kiinnityssysteemiä. Satuin paikalle parahiksi näkemään, miten kissa roikkui mahastaan tangolla, koivet tangon molemmin puolin sätkyen. Sain siitä kopin juuri kun se oli tipahtamaisillaan pöydälle. 
Hetken toivuttuaan se hyppäsi tangolle viereisen tulostimen päältä ja onnistui tiputtamaan koko hökötyksen alas.

Missu myös nyhtää verhoja kynsillään ja roikkuu niissä. Jouduin saksimaan huonosti päättelemäni langanpäät, kun seuraneitini yritti sisukkaasti saada niitä purtua poikki piikkimäisillä maitohampaillaan.

Kyllästyttyään moitteisiin, puuhakas kissanpentu vaihtoi paikkaa ja alkoi käsitellä kukkakimpun koristeeksi sidottua paperinarua. Olin hetken poissa, ja palattuani löysin pöydältä ja lattialta sentin pituisia narunpätkiä. Epäilykset kohdistuivat Missuun, joka siinä vaiheessa oli jo sängyssä päiväunilla.

Siirsin kimpun kissan ulottumattomiin, jolloin se heti herättyään kävi käsiksi toiseen kimppuun. Pienet valkoiset harsokukat lentelivät kivasti pöydälle kissan huitaistessa niitä tassullaan. Pöydällä ei nyt sitten ole kukkaa, joten Missu keskittyy huitomaan katosta roikkuvan kynttiläkruunun lasisia roikkuja.




Pieni apulaiseni näytti myrtyneeltä kun kielsin verhoissa roikkumisen.
Missujuttuja esimerkiksi myös

Missun kanssa pihalla

Missu karkulainen
Missu, neiti nokkela

ja tunnisteella don-sfinx

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla