Missu haluaa osallistua - kaikkeen!

Minulla ei ole kokemusta kissanpennuista, joten en tiedä ovatko  ne kaikki yhtä uteliaita.

Köllöttelin sohvalla Missu peittonani, ja katsoin saksalaista jännäriä. Kesken ohjelman Missu hyppäsi pois mahani päältä ja kiipesi näppärästi hyllylle katsoakseen kuvaa lähempää. Ohjelma ei vissiin kiinnostanut Missua pahemmin. Se pisti nenänsä aivan kiinni ruutuun, kurkisti telkkarin taakse ja päätti ruveta pureskelemaan  vieressä roikkuvan verhon hapsuja.

Missu pysyi välillä poissa hellalta, mutta nyt se taas hyppii sen päälle jatkuvasti. Paha juttu!
Toistaiseksi olen onnistunut häätämään sen kuumalta puuhellalta, mutta pari päivää sitten se ponkaisi suoraan sähköhellalle, jossa oli kiehumassa pottuja ja kananmunia. 
Sain vinkin suihkauttaa suihkepullosta tilkan vettä Missua päin aina kun se on menossa hellalle tai on jo siellä. Häveten otin konstin käyttöön ja tehostin kieltoa vihaisella äänenpainolla.
Missu oppi nopeasti, että paikka on kielletty mutta ei välitä siitä. Se hyppää ääneti hellalle ja häipyy salamana kun älyää jääneensä kiinni. 
Ja kohta se taas nakottaa  hellalla ja nojaa lämpimän leivinuunin kylkeen.

Uunipuuron tuoksu huumasi Missun. Se pyöri jaloissani, hyppäsi työpöydälle ja naukui sydäntäsärkevästi. Uunipuuro ei taida olla kissojen pääruokaa, mutta hellyin ja annoin Missun tiskata padan. Ei siitä juuri mitään irronnut, mutta tiskari oli onnellinen.Missujuttuja löytyy lisää hakusanalla don-sfinx.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Joulu sairaalassa