Kirppukierroksen sekalaiset ostokset

Parin viikon takaisen kirppukierroksen vaateostoksiin tässä linkki 

Nyt ovat esittelyssä kierroksen muut hankinnat.

Keltainen kausi jyllää edelleen. Niinpä keltainen puuvillainen sitruunkangas löysi heti tiensä ostoskärryyni. Kangas on kai pöytäliina pitkälle pöydälle, mutta nyt siitä tuli kiva peitto tuvan puusohvalle. Kuvasta voinee päätellä, että lapsivieraat ovat valloittaneet talon.


Kangas on niin pitkä, että siitä saisi ommeltua pari puoliverhoa. Olkoon nyt kuitenkin sohvalla, ainakin aluksi. Kangas ei ollut hinnankirossa, sillä se irtosi neljällä eurolla.


 Lisää keltaista.


Myös vanha pussilakana maksoi 4 €. Jalkopäähän pitää ommella pari saumanpätkää, että peitto pysyy paremmin lakanan sisällä.


Kanavatöiden varasto alkoi olla aika tyhjä, joten hyvällä omatunnolla ostin sinne täydennystä. Sorsatyössä oli kivat kehykset, jotka pääsivät muuhun käyttöön. Sorsat sain hintaan 5,90 €. Sen kehykset olivat monin kerroin arvokkaammat, kuin koko paketti.


Aiemmin ostettujen kanavatöiden tuunaus on vielä kesken. Laitan siitä kuvia, kunhan sen saan valmiiksi. Myös heppojen hinta oli 2 €.


Myös Punahilkan hinta oli 2 €.


Söpö lasi lamppu maksoi 6,50 €, mutta se oli alessa hintaan 3,25 €. Lamppuun tulee uusi johto, jos vain löydän mieluisan. 


Leon sai viemisiksi Tammen kultaisia ja Franklinin. Kultaisten hinnat olivat euron ja euroviiskyt ja paksu Franklin 5,90 €.


Kristina Ohlssonin kirjat ovat melkein liian jännittäviä ja lennokkaita, mutta koukkuun niihin tuppaa jäämään. Sekä Mion blues että Enid Blytonin Lumisen laakson arvoitus köyhdyttivät minua 1,50 per kirja.


Monissa kirpuissa myytiin myös uusia kortteja 50 tai 60 senttiä kipale. Korteilla pääsen näppärästi vastaamaan Silmukka soikoon -blogin Yllärikortit matkaan -haasteeseen.


Kaksi Pekka Töpöhäntä -korttia jo lähti maailmalle, ja osalle muistakin korteista on  käyttöä tiedossa. Haaste on kiva, ja suosittelen siihen tutustumaan.


Entistäkin tuunattavaa olisi ollut yllinkyllin, mutta niinpä vain ostin pienen lokerikon parilla eurolla. Hintalapun mukaan piironki on valokuvakehys, mutta siitä saisi helpolla myös peilin. 

Paljon aiempia kirppuilupostauksia löytyy tunnisteella kirput.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla