Enää ei valu pöksyt eikä hihansuut lepata

Viime kesän kirppuostoksessa, capreissa, oli pieni puute. Niissä oli vyötäröllä vain kuminauha. Koska se oli vähän löysä, alkoivat pöksyt päivän mittaan hivuttautua vyötäröltä alaspäin. On ärsyttävä tunne, kun housujen vyötärönauha alkaa olla viisi senttiä liian alhaalla. 

Lopultakin sain aikaiseksi ommella capreihin vyölenkit.


Nauhajemmassani on kokoelma erilaisia nauhoja.


Äkkiäkös sinisestä nauhasta sai vyölenkit aikaan. Siksakkasin vain nauhaa lenkeiksi sopivin välein vyötärölle ja housujen valumisongelmasta tuli menneisyyttä.

Tässä caprit ennen muutostöitä Kesäkirppuja


Muutama kuukausi sitten ostin taas kerran sovittamatta kaksi puseroa. Oli muka vähän kiire, ja laiskotti muutenkin ruveta kuoriutumaan talvivaatteista. Niinpä ostin puserot m-kokoa, mikä useimmiten on minulle oikea koko.

Kotona sitten äkkäsin, että molemmat olivat tosi leveää mallia enkä edes tykännyt pilkullisen paidan kaula-aukon ja hiha-aukkojen rimpsuista. Suututti kyllä, koska en useinkaan osta vaatteita muualta kuin kirpuista, ja nyt menin ostamaan sovittamatta vaatteita tavallisesta kaupasta. 

Näin puserolle sitten lopulta kävi. Rimpsut ovat tiessään ja lisäksi kavensin puseroa sivusaumoista. Nyt se on kohtuullisen kiva päällä.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla