Villasukkapostaus karkasi

Kohta laitan valmiin postauksen : )

Jatkuu nyt.

Olen ennenkin tehnyt saman jutun, laittanut keskeneräisen postauksen maailmalle. Turha kysyä, miten sen teen. En nimittäin tiedä. 

Näiden omavärjättyjen sukkasten väri näytti ihan väärältä, ja rupesin vain ottamaan niistä uusia kuvia päivänvalossa. Naps vain ja keskeneräinen postaus oli jo esillä. 

Violetit raidat ovat mustikkaisia ja vihreät lupiinia, muistaakseni vaaleanpunaisilla kukilla värjätty. Ruskeat ovat ... en muista. On niin pitkä aika kun ne värjäsin. 


Kun siirsin uusia kuvia koneelle, huomasin ottaneeni kuvan vääristä sukista. Mutta ei se mitään. Nämä on neulottu samoista puretuista langoista, joista ylemmätkin sukat. Virkkasin joskus langoista torkkupeiton isolla koukulla, mutta kyllästyin siihen. Neuloin siitä kerästä, mikä käteen sattui. 


Joku noista ruskehtavista langoista on värjätty teellä. Ei kai niin väliä, mikä. Pitäisi kai ruveta tekemään kunnollisia muistiinpanoja värjyshommissa.


Punavalkoiset sukat ovat uusista seiskaveljeksistä. Olen periaatteessa langanostolakossa, mutta punainen kerä lipsahti matkaan, kun se oli alekorissa. Yritän saada lankavarastoja edes vähän pienemmiksi. 

Kaikki sukat on neulottu kolmepuolosilla puikoilla.

Villasukkapostauksia löytyy lisää tunnisteella villasukat.



Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäähyväiset

Lankojen värjäys koukuttaa

Säärystimet virkkaamalla